Lea Duinmaijer-van de Meeberg

Lieve klanten, 

Ik ben Lea en sinds 2018 afgestudeerd als Paraveterinair in Barneveld. Na mijn afstuderen ben ik direct bij de praktijk komen werken. In de praktijk vind je mij zowel bij de balie en spreekkamer, maar ook achter in de operatiekamer. Naast mijn werk als paraveterinair verzorg ik de administratie en alle niet medische zaken voor de praktijk. In de praktijk beleef ik veel plezier aan mijn werk en met de patiënten en eigenaren. Ik vind het super als we zowel de patiënt als de eigenaar zo goed mogelijk kunnen helpen.

Ik vind ontwikkeling erg belangrijk en volg naast mijn werk nog een opleiding. Op het moment volg ik een HBO-bachelor HRM en in het verleden heb ik al een opleiding gedaan tot schuldhulpverlener.

Ik woon samen met mijn man in Silvolde. Mijn hobby's zijn puzzelen en leuke dingen ondernemen met vrienden. Ook heb ik allerlei dieren: een hond, wat pluimvee en paarden. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bezig met de verzorging, wandelen of paardrijden.

Naast mijn dieren heb ik een eigen moestuin waarmee ik bijna zelfvoorzienend ben. Ik verbouw van alles van courgettes tot aardappels en van aardbeien tot tomaten. Ik verkoop in de lente en zomer ook groente(planten) in mijn kraampje aan de straat in Bontebrug.

Tot snel op de praktijk!

Groetjes, Lea