Mayke Bongers

'Hallo allemaal'. Mijn naam is Mayke en ik ben afgestudeerd paraveterinair sinds 2009.

Nadat ik een aantal jaar werkzaam geweest ben binnen een andere praktijk, en ook een time-out gehad heb waarin ik onze 3 prachtige kinderen heb gekregen kun je me sinds 2022 weer treffen in de praktijk!

Altijd al ben ik erg gepassioneerd door en voor dieren. Naast eigen paarden, katten, kippen, konijnen en cavia's, heb ik een hele grote liefde voor Rottweilers. Ik beleef veel plezier met hun op shows en training, en verwelkom met enige regelmaat pupjes die we een hele sociale en liefdevolle nestperiode geven binnen ons gezin.

Binnen de praktijk ben ik met regelmaat te vinden als invalkracht. Daar ondersteun ik alle dieren en hun baasjes, zodat we de beste zorg kunnen bieden die ze nodig hebben.

Graag ziens op de praktijk.


Lieve groetjes Mayke