Over de Praktijk

Ons team is hier voor uw dier. Wij nemen de tijd om uw dier zo goed mogelijk te helpen met zo min mogelijk stress.

Dierenkliniek Etten is in 2016 opgericht door Thea Giesbers onder de naam Mobiele dierenkliniek. Met de ambulance kwam Thea aan huis voor consulten, kleine operaties en gebitsbehandelingen.

De praktijk ontwikkelde zich op hoog tempo en al gauw werd de eerste paraveterinair aangenomen om een handje mee te helpen in de bus. De praktijk bleef groeien en in 2019 kwam er een vaste praktijklocatie.

Door de aanhoudende groei is de praktijk uiteindelijk vanuit de vaste locatie gaan werken en is de praktijk in 2024 verder gegaan als Dierenkliniek Etten.

Onze vaste praktijk is van alle gemakken voorzien met een eigen spreekkamer, balie, laboratorium, röntgen, opname en een volledig uitgeruste operatiekamer.

In onze praktijk is iedereen welkom met hun gezelschapsdier. Hond, kat, konijn of knaagdier alles en iedereen is welkom. 

Wij vinden het erg belangrijk dat we ieder dier de juiste zorg kunnen bieden en nemen graag net dat beetje extra tijd en moeite om die ene angstige hond op zijn gemak te stellen en om de afspraak voor zo ver dat gaat zo stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Met een klein beetje geduld krijg je veel voor elkaar! En dat is voor zowel het dier, als het baasje, alsook de dierenarts wel zo prettig. 

Wij vinden het ook belangrijk om ons te blijven ontwikkelen om zo de juiste zorg te kunnen bieden. Wij proberen ons persoonlijk te ontwikkelen door middel van nascholingen en cursussen. Maar ook praktijk ontwikkelingen zoals onze high power laser of door samenwerkingen aan te gaan met verschillende dierprofessionals.

Neem voor meer informatie gerust contact op!