Tara de Vries

Hallo! Mijn naam is Tara. Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente en ben ik ook werkzaam binnen de praktijk.

Mijn hele leven heb ik al honden en ben ik heel lang fanatiek geweest in de hondensport. Ik vind honden en hun gedrag erg fascinerend en ben dol op het trainen met mijn eigen dieren. Zo heb ik op 12 november 2023 officieel mijn diploma kynologisch instructeur behaald.

Binnen de praktijk ben ik allround paraveterinair en praktijkopleider voor onze stagiaires en ben ik zowel bij de balie als achter de schermen te vinden.

Mijn passie binnen het veterinaire beroep ligt voornamelijk bij de anesthesie, maar ik draai ook met enige regelmaat mijn eigen laserconsulten wat ik super leuk vind om te doen.

Daarnaast vind ik het geweldig om mijzelf te blijven ontwikkelen in mijn kennis en vaardigheden en om vervolgens mijn kennis en passie voor het vak over te dragen op de nieuwe generatie paraveterinairen. 

Zie ik u binnenkort ook bij ons op de praktijk?

Groetjes Tara