Thea Giesbers

Ik ben Thea Giesbers, dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Etten. Ik ben in 2011 afgestuurd als dierenarts gezelschapsdieren en na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2016 de Mobiele Dierenkliniek gestart. In 2019 is daar een vast pand bij gekomen, waardoor we uitgebreidere zorg kunnen bieden aan onze patiënten, zo hebben we onze eigen operatiekamer, röntgen en bloedanalyseapparatuur. Hierdoor zijn we wel wat minder mobiel geworden en daarom is ervoor gekozen per 1 januari 2024 verder te gaan als Dierenkliniek Etten.

Wat voor mij het allerbelangrijkst is, is dat alle patiënten met alle rust en deskundigheid behandeld worden. Wij zorgen daarom ook altijd dat we alle tijd voor u en uw huisdier(en) nemen.

Zelf heb ik honden, katten, paarden en schapen. U kunt hen rondom te praktijk tegenkomen

.